Thursday, April 08, 2010

Introducing!!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua,
Khamis, 8/4/2010, 7.39PM.

Hahahaha...kalo nk tau...ni time aku present masa subjek sales management(MKT549)..Huhuhu...dlm byk2 present dr sem 1 smpi lah skunk ni...ni lah present aku yg plg menakjubkan...bukan gempak r...cuz, selalu nya kami present biasa2 je...xde pun nk pakai yg warne ala2 sedondon....hehehe...tp ni lah de...hasil kami...lpe plak...kami present pasal perfume...nme nye SWEETBLOSSOM...logo de...kawan aku yg bwat...hehehe...thanks FARI!!!!

Hehehe...yg ni plak grup kawan aku...Anisah, Shaz dan...er...Mun...dorg present pasal Aqura...ni sejenis sabun yang tahan mengantuk r...boleh caye ke??? Urmmm...belum cuba blm tau r kan...mereka memakai pakaian sedondon time ni...hehehehe...agak hebat r...Nisa...control muke tu...jgn dok asyik memasam kan muka je...hahahaha...Actually nice work!!!!

Mari2...siapa mau kawin awal n x dpt pakar perunding...Cari lah gadis2 diatas ni...huhuhu...mereka ni bwat pasal MAHLIGAI SEHARI....wah...siap bawak baju kawin lg tu...patut r..dorg ni dok ckp..aku kawin dlu...hahaha...calon pun tarak...nk kawin mcm ne nye...huhuhuhu...Pape pun..semua nmpk sweet...Congrats!!!!


Haa....yg ni...x tau nk kate pe dah...produk dorg sme dgn produk Anisa n the geng...Awat boleh jd mcm ni... Tp len org len present kan...hahaha...dorg ada cre yg tersendiri utk bwat present ni dgn lagi menarik...wakakaka...overall...ok r...Npe r ada org tu, grooming de x sme dgn org len...??? perbetul kan grooming anda itu, ok? hehehehe...

Haaa...grup yg ni...sound dah ok...cme kan...bising sgt mse org nk bertanya...len kali slow kan skit ek...tp korg ckp pasal SONY...wah...aku dah r peminat setia SONY...Tp, yg belum kesampaian lg nk membeli, Kamera dgn Laptop de...huhuhuhu...Tak pe...mse keje nnt...aku rembat bnda2 ni dulu...Thanks sebab present SONY dkt aku,...lpe plak...dorg present pasal video games n PSP...huhuhu...aku de PS1, PS2...blm lg memiliki PS3...hehehe...abg aku minx PS1, adik aku minx PS2...aku...bli sendiri r...x men r minx2 ni...hahahaha....swonok2...


Hahaha...ni je yg aku nk cite mse ni...ada lg grup len...tp aku x kesampaian nk mengambil gmbr...mse tu xde kamera...huhuhuhu...ni pun aku pinjam adik aku nye...THANKS NUR SYAHIRAH BINTI HAJI HANAPIAH...kerana meminjamkan kakngah kamera...Jasamu amat dikenang, wahai bakal Lawyer...hehehehe...
Thanks you all...ahakss....

Ditaip oleh HikariYen,
Khamis, 8/4/2010, 8.00PM

1 comment: