Saturday, April 30, 2011

Hate to say this...

Huhuhu...akhir nye tamat gak r praktikal aku
Praktikal aku yg dkt bangunan UMNO ato PWTC...
Aku praktikal plak dkt Tourism Malaysia...
Huhuhu...hate to say this but I really dun wanna say..
Cuz I will cry just like the song that I always heard...
The song that touches my heart...
The song title is "TELL ME GOODBYE" from Big Bang...

Last day btl2 bwat aku jd huru hara..
Mmg kne tgk btl2 n dr c2 blh tgk ko adalah org yg teliti or x...
Mmg aku last day tu agak 10syen...
Sbb bnda ni btl2 bwat kan aku nye tahap kesabaran jd nipis...
Well...tp on other side of me said that, "Well, u will be working just like dis after dat"
hrmm...nmpk nye aku gne kan kaedah mse belajar...
Cnth ayat mcm ni.."Ala..typing error je mcm ni. Xpe..bukan perasan pun"
or mcm ni, "Ala...bnda tu simple je, tp bwat mcm bnda tu rumit"
Well...simple mmg simple...tp bnda yg nmpk simple tu lg rumit dr bnda yg btl2 rumit...
x paham r tu....huhu..hanya org yg mengalami situasi mcm ni r br tau...

Hrmmm...bnyk bnda aku pelajari mse praktikal ni
Praktikal is showing us the true life of people working...
U can see the way u handling the problems..
It is not easy as it look... But, they really hav to know that..
I really do enjoy my practical there...
Npe aku enjoy...sbb org2 nye mmg bwat aku rse selesa...
Even kdg2 tu ada down r gak..tp dorg bwat aku bangkit balik..
Ble dah hbs...mmg aku akan rindu situasi ni...

ASBA IS MY SECOND FAMILY....

Skunk ni unit MENA tgh bwat Arabian Travel Market yg selama ni aku pun ikut pulun gak...
So, dr 2-13 May ni r...dorg ada kan event ni dkt DUBAI...
So, aku akan tggu dorg...aku nk tau apa citer dorg...
Rindu dkt unit MENA...
En. Taib, Abg Jimmy, Kak Intan, En. Asraf, Kak Wa, and En. Mushtak...
Senior Marketing aku...Kak Effa of cos... and boss yg aku syg sgt...En. Salman...
Yg selalu nk belasah aku, akan aku rindu ayat Apak..."Nak belasah?"
Hahaha...rindu plak nk letak paper tiap2 pagi...

Seriusly aku akan merindui mereka... 
(^-^)v

2 comments:

Anonymous said...

gonna miss u too dear... :)

HikariYen @ RE said...

owh...siapakah? hehehe...
Ada mse nnt, akan sy jenguk2 gak...dun worry lor... even dkt putrajaya pun sy akan dtg... insya ALLAH