Monday, March 01, 2010

Kisah 1 March 2010

Assalamualaikum n slamat sejahtera semua...
Aku menulis blog ni pada pukul 8.10PM.... Aku hari ni puasa...dan ntah kenapa...hari ni aku betul2 mengantuk gle...smpikan aku sendiri terkejut aku boleh ngantuk sampai mcm ni...

Baru2 ni aku selalu tdo pukul 3-4 pagi n bangun pun awal2 pagi....hari jumaat 26/2/2010 aku kuar dgn zila, nisa dgn shaz...mse tu aku dah tau yang aku akan letih tp xsga letih aku smpi terbawa2 utk hari berikutnya...

Sabtu...27/2/2010...aku pergi PTAR utk buat tugasan aku yang berlambak...SALES, ECO, MACOM...mmg byk skunk ni keje aku...aku balik je hari sabtu hari tu...aku terus lelapkan mata aku jap...tp, malangnya...letih aku x hilang walaupun aku tdo hanya seketika...

Ahad 28/2/2010...aku kuar pergi fakulti hantar assgnmt ECO aku...letih gle mendaki bukit nk g ke fak dgn cuaca yang panas... balik dari hantar assgnmt...aku terus g PAS a.k.a PLAZA ALAM SENTRAL...tgk house8 aku yg ada pertandingan bowling... balik tu plak...aku kuar dgn family aku...mana x penat nye... balik je umah...aku tdo gak smpi pukul 2 pagi...mmg x tertahan diri aku n...

Kisah 1/3/2010 ni...aku sedar spe diri aku...tp ble aku tego...x leh ke senyum...buat mke macam chipan...dgn org len.. tersengih smpi ke telinga... apa salah aku pun aku x tau...kalo boleh aku x nk r nk masam mke...tp jgn salahkan aku kalau aku x tego ko...jgn salah kan aku kalo aku buat2 x knl ko...tlg jgn salah kan aku...cuz ko yang memulakan dulu...

kalo boleh...aku x nk buat mcm ni dkt kau...dah lah aku penat dgn byk keja yg berlambak..kau pulak bg aku tekanan yang aku x boleh nk tahan...

Terima kasih sebab dgr luahan aku ni...


1 comment:

.AQAMZ. said...

biase la student..
di ctu kte nak enjoy.
di ctu jua kite nk study.
penat cmne pon,
keje xleh lupe gak..
smile alwayzz..