Wednesday, December 22, 2010

Junior2 aku yang konvo....

Hahaha...tajuk x blh bla... Dorg ni sebaya dgn aku...tp masuk degree time aku dah nk habis da dkt UiTM Shah Alam ni...huhuhu... sedih r. Tp aku x dpt tgk pun time dorg konvo...Fari, Krol and Qis ni konvo dkt Perak...adui ai..bwat kasi aku sedih je. Aku suwo bg posing comel2 tp ni gak yg dorg hasil kan. G-jah nye konvo plak aku x dpt g sbb praktikal nye pasal r...Fadh nye konvo plak, well, aku g Shah Alam...tp aku stay dkt umah sewa aku tu jap, last hujan...Hrmm..mmg xjd terus aku g. Mmg nangis bagai r aku time tu. lalalala...
Fari konvo dkt UiTM, Perak.



G-jah konvo dkt UiTM Shah Alam
Fadh konvo dkt UiTM, Shah Alam.

K-rol konvo dkt UiTM, Perak. De ANC ek.

Qis konvo dkt UiTM, Perak. 

Best tgk kawan2 aku semua nye konvo...lps ni aku plak... x sabar menanti hari tersebut.

2 comments:

Qistina said...

thanx yen..=) it's ok tak dapat dtg mane2 konvo kitorang..da ckop baik ko ingat...hehe btw krool tu bukan dekan ek, ANC yauw! gileee lah. haha. thanx again yen!

HikariYen @ RE said...

hahaha...lpe plak. Aku tau de dekan. tp nme ANC tu mmg x terlintas aku nk letak...jap kne tukar blik....hehehe