Tuesday, February 23, 2010

Sebelum dah Selepas Test MARCOM

 
Masa ni ada seorang hamba ALLAH ni men snap je gambar aku time aku tgh khusyuk membaca,
Time ni aku tgh membaca MARCOM atau dalam erti kata lain Marketing Communication,
Memang aku cuak giler time test ni...
selama aku amik test, tak pernah plak aku nk cuak...
Tp...Alhamdulillah...aku dapat buat tadi...
Test MARCOM tadi aku jawab soalan mengenai Dimension brand personalities n pasal persuation,
huhuhu...aku x tahulah sama ada aku jawab betul ke x tapi...boleh lah...

 
Hahaha...sepatutnya orang tgh dok sibuk membaca...ini plak sibuk berSMS...
Kepada adik-adik diluar sana, 
Jangan contohi kakak ini...
Apabila ada masa terluang...
Buatlah amal ibadah dengan membaca, berzikir atau pun berselawat...

Harap-haraplah keputusan aku menjawab test ini dapat menolong aku masa Final Exam nnt,
dapatlah aku mengalahkan "dak" tu yang memikirkan dia sudah cukup bagus dapat mengalahkan aku dalam Final Exam Semester June- December 2009...
Tak dapat aku bayangkan ketika dia menyebut, " Yeah...aku dapat kalahkan Shaz."
Hati aku memang penuh dengan perasaan geram tapi aku hanya membalas "Ala...aku tak kesah pun..Janji aku dah buat yang terbaik",
Tak apa...aku akan cuba yang terbaik untuk semester ini...
Kalau tak dapat kalah kan "dak" tu...
Aku kira...itu rezeki dia...suatu hari nnt...Allah akan beri aku rezeki juga seperti dia...

Semalam...aku habis kan cerita aku...cerita anime kegemaran aku...
Sebelum ni aku hanya main game dia je...
Tapi hari tu aku terjumpa CD dia...apa lagi...aku rembatlah...
Nama anime tu, SHINING TEARS X WIND...
Memang best gila... Akhirnya aku dapat tengok gak...
Tapi...tajuk Game yang aku main tu SHINING WIND...
Jalan cerita game dengan anime betul memang tak sama...
tak apa...kalau aku jumpa CD dia...memang aku akan beli...

DVD yang aku dah kumpul sekarang, PRINCE OF TENNIS SERIES, MOVIE & OVA, SAILORMOON, SLAM DUNK, COOKING MASTER BOY, TSUBASA RESERVIOR CHRONICLE, SAIUNKOKU MONOGATARI @ COLOR CLOUD PALACE, LA CORDA D'ORO PRIMO PASSO 1 & 2, dan macam-macam lagilah....memang banyak..Figura aku tak mau kumpul cuz aku memang tak akan simpan dengan elok...hahahaha...
ok lah...thanks sebab meluangkan membaca blog kali ini...


2 comments:

.AQAMZ. said...

yay!
dh leh komen!
hu3
adek2 di luar sane,
contohi la akak.
akak mmg suke adek contohi akak..
shaz,
gudluck ye..;0
aku suke kwn2 ku bjaya..
:)

Shazrin said...

hahahaha....akan aku balas balik apa yang BFF ko tu ckp dgn aku... Ilmu kita berbalas dengan ilmu...btl x???

Janganlah contohi kakak ini...sesungguhnya...dia akan membawa adik-adik ke jalan yang sesat...huhuhu