Wednesday, April 27, 2011

Praktikal ku yg bertungkus lumus...


Hahaha...yang ni mcm korg tgk ayat yg tertera tu. E2 r bnda yg aku bwat sepnjg aku dkt Tourism Malaysia ni. Huhuhu...mcm2 kerenah manusia aku berunding sepnjg aku bwat bnda ni. Kikiki...mesti x percaya kan. Tp aku x kesah pun percaya ke x. Yang pasti...aku yg kumpul bnda2 ni untk dijadikan buku. So, setiap division aku ni diberi satu sorg, termasuk gak aku... Mmg best r..dpt tgk hasil tgn aku sendiri...

Hahaha..yang ni apa? Pendrive tu...4GB aku dapat. Hahaha...spe sangka kan. Ni r hikmah org tolong even dah hbs practikal...kikiki...so, dpt2 je aku trs post dkt blog ak ni. Bangga aku ble lme2 dkt cni. Ntah npe... aku gembira dgn pemberian ini... ayat skema plak.

Ok....(^-^)/

No comments: