Monday, January 24, 2011

Tindakan….

So, aku rse tindakan aku memadam kau adalah yg terbaik… betul kn [even aku ingat dat number]?

Tau x dlu ko pernah bwat aku mcm ni…ko x sedar lg kan…

Ble kau perlu kan aku ko cr…ble ko rse kau senang, aku kau lpe kan.

Heh…aku dh lme maaf kan even ayat aku ni mmg dingin dgn kau.

Ko kte ko knl aku kan…tp what now?

U talks like u never know me before…

Hahaha…ble aku pk blik kisah dlu…

Why do I have this feeling towards u?

Even I know that u always put the rough words on peoples.

And ko pun pernah ckp kasar depan aku…tp aku x kesah.

Cuz I know that person very well…But now?

Really I dun even know you like before…

Thanks for giving me this wonderful feeling.

Even this feeling is the second feeling of mine after the first one.

Thanks for taking good care of me on that day…

Aku rse mcm dihargai mse tu.

Even hanya sementara… Aku harap aftr dis, kita bwat haluan masing2 ek…

Aku doa kan kejayaan kau dgn dunia baru ko dan apa yg ko bwat skunk ni ek?

Ko paham kan apa yg aku try smpi kan ni..

Ble kita jumpa diluar… I really want to see the smile of yours…

Even dr jao… Thanks for everything…

Maaf = Sorry = joesonghabnida = Gomenasai = Bàoqiàn

(^-^)v


 


 


 


 

2 comments:

aqamz said...

sape la yang kau makasud kan tuh eh..

HikariYen @ RE said...

owh...aku bce balik semula ayat ko tu... And aku try cr dlm kamus dewan bahasa dan pustaka..."MAKASUD" mmg xde dlm kamus dewan pun dik oi... hahaha... Hrmmm... Spe yg makan cili, terasa r pedas nye....